For mange tilbud

Når man skal ud og spise og ikke lige ved, hvad man skal kaste sig over, så er det ofte tilbuddet, som man kommer til at gå efter, og dem er der alt for mange af i bybilledet. For hvis vi skal være helt ærlige, så er der næsten for mange restauranter.

Det betyder, at de for at finde kunder, begynder at underbyde hinanden, og når du ser et skilt, som siger luksusbuffet til 89 kroner ad libitum, så burde dine alarmklokker bimle løs, for det er umuligt at få kvalitet til den pris, for det ville give restauranten et kæmpe underskud.

Der er og vil altid være en sammenhæng mellem kvalitet og pris, og er det tilbud, som du får, for godt til at være sandt, så er det nok også det, som er tilfældet.

Maden er ofte af en tvivlsom kvalitet forstået på den måde, at der ikke er lagt mange kræfter i smagen, at det nok er mere olie og salt end gode sager, og at det jaskes igennem i køkkenet, for det gælder om at få kunderne ind og ud hurtigt. Der ligger pengene for restauranter som disse. Det er samtidig spisesteder, du altid finder, hvor der er mange turister, og de findes også i storcentre, hvor de fleste bare vil have noget at spise hurtigt.

Mad fortjener bare så meget mere end det, og der er ingen grund til at skuffe dig selv. Giv lige lidt mere, kig dig godt for og få bedre madoplevelser. Som du kan læse om hos os, så er det ikke så svært igen at finde gode madoplevelser til alle budgetter, så du bliver nemt og billigt mæt og får samtidig den gode oplevelse.

Desværre vil denne type af restauranter sjældent uddø helt, for der vil altid være den særlige kundetype, men der vil forhåbentlig blive færre og færre af dem, for mad og bæredygtighed er begyndt at fylde mere på verdensplan, og det får forhåbentligt så godt fat, at det danner grobund for rigtig gode spisesteder rundt omkring til glæde for alle dem, der er sultne og gerne vil have noget godt til ganen.

Ellers vil det blive en opdeling mellem restauranter, der har styr på tingene, og så de klassiske med fastfood, for den slags går heller ikke lige sådan af mode.