Tag det sure med det søde

Når du brænder for mad, så er det for de fleste slet ikke noget svært valg, for de lange arbejdsdage, skiftende arbejdstider og det, som det kommer til at koste, er det hele værd, for mad er en passion og en lidenskab.

For som det er, når du laver maden, så er de fleste kokke så glade og passionerede om deres arbejde, at de gerne tager det sure med det søde, og fuldstændig som det er i mange af de retter, som de skaber, så er det en perfekt balance, og det er de færreste af dem, som på nogen som helst måde kunne tænke sig at drosle ned eller bruge deres arbejdstid på noget andet, for maden er passionen, og det er der, de får deres kreativitet ud i noget, som er unikt.

Balancen er dog i livet som i maden vigtig, og får du som kok ikke tid til at geare ned ind imellem, så vil du alt for hurtigt brænde ud, men det er noget, som de fleste kokke er helt klar over, og som de bruger meget tid på, for når de endelig holder fri, så kobler de helt af og sørger for at være der for deres familie, venner og for dem selv og for at forsøde deres liv på en måde, så de står med fuldt opladede batterier, når de skal tilbage til køkkenet, når ferien eller en længere frivillig pause er overstået.

Balancen er vigtig. Er der for meget af enten det sure eller det søde, så er det ikke til at styre hverken i køkkenet eller i alt det udenom, som skal sikre, at køkkenet kører, som det skal.