Flere vegetarretter på menuen

Flere og flere restauratører har fået øjnene op for, at der er salg i plantebaseret mad. Den grønne bølge er over os, og det gælder både i de små private hjem, og når vi går ud på restaurant. Kunder efterspørger i stigende grad sunde og grønne alternativer til tunge kødretter og usund mad.

Grønne retter i god kvalitet til rimelig pris

Går man på restaurant i fx Aarhus, så vil man se, at der er kommet flere vegetarretter på menukortet, og det kan man jo så glæde sig over som gæst. Man kan få serveret skønne vegetarretter i god kvalitet til en rimelig pris, imens man nyder et glas vin eller en danskvand. Mange danskere går meget op i deres sundhed og træner meget i fitnesscentret. Derfor er det også dejligt for dem, at fitnesscentrene er åbne igen. Er du en af dem, som træner meget og gerne vil holde dig i god form, så vil du sikkert også gerne spise sundt. Så er det en fordel, at du kan vælge det sunde på menukortet, når du går ud og spiser.

Ikke længere mærkeligt at være vegetar

Før i tiden var det mere kompliceret at være vegetar i sociale sammenhænge. Vi danskere har taget det for givet, at alle spiser kød og drikker alkohol, og hvis man fx er vegetar, så er man tidligere blevet stemplet som mærkelig eller besværlig, når man skulle spise sammen med andre til fester, fødselsdage osv. Her kunne man så sidde og forsvare sit valg om at spise vegetarisk. Nu til dags er der mange flere, som er blevet vegetarer. I dag kan man være vegetar, veganer eller flexitar uden at nogen ser skævt til det. Ja, faktisk er det nærmest blevet trendy. Derfor er der nu også langt flere spisesteder end tidligere, som tilbyder deres gæster at få serveret skønne grønne retter, når de spiser ude på restaurant eller café.