Flyt restauranten hjem i stuen

En aften ude på en fin restaurant er som regel en dejlig oplevelse. Her kan du se frem til lækker mad, imødekommende service og afslappet atmosfære.

Spiser du ofte ude, kan det dog hurtigt gå hen og blive en dyr affære. Men hvad nu hvis du kunne overføre restaurantfølelsen til dit eget hjem? Og så endda til en brøkdel af prisen?

Det kan du gøre med hjælp fra måltidskasser fra RetNemt, og for at hjælpe dig på vej til restaurantværdige måltider derhjemme, er her en guide til, hvordan du kan omdanne din eget spisestue til en elegant restaurant.

Seks gode tips

1. Vælg dine måltidskasser: Find en måltidskasse, der passer til dine personlige præferencer og diætbehov. Hos RetNemt finder du en bred vifte af måltider med 60 forskellige retter hver uge, herunder børnevenlige muligheder.

2. Planlæg din menu: Planlæg dit måltid akkurat som hvis du bestilte din mad fra et menukort i en restaurant. Overvej forretter, hovedret, sideretter og dessert.

3. Pynt spisestuen: En stor del af en restaurantoplevelse handler om atmosfæren. Dæk derfor bordet med en pæn dug, tænd stearinlys for at skabe en hyggelig atmosfære, og sæt noget afslappende baggrundsmusik på.

4. Klæd dig pænt på: Bare fordi du er hjemme, betyder det ikke, at du skal spise i joggingtøj. Klæd dig pænt på, som hvis du skulle ud.

5. Sæt tempoet: I en restaurant følger du et bestemt tempo – en afslappet forret, efterfulgt af hovedretten og med tid til at sludre og tage pauser undervejs.

6. Tilbered måltidet: Følg vejledningen i din måltidskasse for at tilberede din gourmetmiddag.

Med måltidskasser kan du således skabe en fantastisk restaurant-stemning derhjemme. Det er billigt, og du får lækker og ernæringsrig mad.