Hvis du driver en restaurant eller bar, har du nok oplevet, hvordan de sidste par år har været noget turbulente. Nedlukninger af samfundet, delvise lempelser af restriktioner, nedlukninger igen og begrænsninger i, hvor længe du har kunnet holde åbent – alt sammen har det været noget, der har gjort det svært at holde ordentlig drift i restauranten.
Mange restauratører er derfor begyndt at satse på take away. Allerede før coronatiden var take away i vækst, og væksten er accelereret de sidste par år. Kvaliteten af take away er vokset og efterspørgslen efter dyr take away har fulgt med denne stigning i kvaliteten. Du har altså alle muligheder for at styrke din forretning ved at fokusere yderligere på take away.
Vi vil anbefale, at du i højere grad begynder at bringe mad ud til dine kunder. Hos worksystem.dk kan du få indrettet din varevogn, så den passer perfekt til dette formål, så du sikkert og hygiejnisk kan bringe maden ud til de kunder, der ikke selv vil spise på din restaurant, eller som eksempelvis skal holde selskab hjemme eller i deres forening eller virksomhed. worksystem.dk har over flere år udviklet komplette koncepter for indretning af professionelle arbejdsbiler, så der er stor ekspertise at hente hos worksystem.dk, som dermed kan efterkomme de fleste behov. Tjek mulighederne ud på worksystem.dk og find det løsningskoncept, der passer til de behov du har for en varevogn, der kan tjene din restaurant bedst muligt.
Varieret udvalg af take away
Der er et stort udvalg af take away i dag, og der er mange meninger om, hvor man får det bedste udvalg af take away, eksempelvis i København. Vil du selv være en del af dette udvalg af take away i høj kvalitet, må du satse på kvalitet og lave det bedste, du kan.
Tidligere har vi ofte forbundet take away med mad af lavere kvalitet eller noget, som mest havde med etniske køkkener at gøre – pizza, kinamad og den slags mad, som vi ofte forbinder med mindre lødig kvalite. Men nu kan vi få alt fra avanceret gourmetmad til rustik bistromad som take away. Og udvider du din forretning med også at bringe ud, har du alle muligheder for at få retableret en sund restaurantforretning igen efter coronatidens besværligheder.
Udbringning af maden kan ofte være en god tjans for en person, der ikke ønsker at arbejde fuld tid hos dig, men blot ønsker at få nogle timers arbejde, enten hver dag eller nogle dage om ugen. Det kan være en studerende, en efterlønner eller måske en folkepensionist. Virkeligheden i dag er, at stadig flere pensionister arbejder ved siden af deres pension. Nogle gør det, fordi de mangler pengene, men andre gør det, fordi de savner det sociale aspekt ved et arbejde og gerne vil bevare tilknytningen til arbejdsmarkedet. Får du fat i en person af denne type, vil du få en loyal medarbejder, som vil elske at betjene dine kunder og give dem god service, når maden skal bringes ud.