Gode restauranter til børnefødselsdagen

Har dit barn snart fødselsdag, og er du i tvivl om hvor du skal afholde den store fest henne? Så overvej at invitere venner og bekendte forbi den nærmeste restaurant. Her er det nemlig oplagt at holde børnefødselsdag. Det er dog ikke alle restauranter der tillader, at man benytter deres lokaler til afholdelse af børnefødselsdage, så læs med her og få råd og vejledning til hvilke restauranter du bør overveje.

Husk gaverne til fødselsdagsbarnet

Inden turen går forbi den lokale restaurant, med henblik på fejring af fødselsdagsbarnet, så husk naturligvis i god tid at få købt en god fødselsdagsgave. Så er spørgsmålet blot hvad du skal give? Blandt de gode bud kan nævnes elektronik, såsom smartphones, tablets eller computerspil, eller måske klassikeren over dem alle, nemlig tøj. Netop tøj hitter nemlig blandt børn og unge. Overvej at købe det online, f.eks. hos Kids Brand Store, da du erfaringsmæssigt kan spare penge på denne måde. Samtidig er det let og enkelt at bestille dine varer direkte fra computeren, tabletten eller din smartphone, for diverse webshops holder åben 24/7. Du kan derfor købe det ønskede børnetøj lige når det passer dig. Det er smart.

Er du i tvivl om hvorvidt tøjet passer til fødselsdagsbarnet, så vær samtidig opmærksom på, at du hos langt de fleste webshops let og enkelt kan sende tøjet tilbage og få det i en anden størrelse, eller få pengene tilbage. Du kan også ofte købe et gavekort i webshoppen, hvilket giver barnet mulighed for selv efterfølgende at købe det ønskede tøj.

Dedikerede børnerestauranter og forlystelsesparker er oplagte bud

Det er som nævnt langt fra alle restauranter der tilbyder, at man kan tage en større gruppe af børn med sig og afholde børnefødselsdag hos dem. Der findes dog en del dedikerede restauranter der specialiserer sig i netop dette. Smut på Google og søg efter dem. Husk blot at angive hvilke kommuner, regioner eller dele af Danmark hvor du ønsker at restauranten skal befinde sig.

Et godt bud er også at tage i en forlystelsespark såsom Tivoli eller Bakken. Her tilbyder de fleste restauranter, at man tropper op med en gruppe af børn, og at man holder børnefødselsdag hos dem. En klar fordel ved denne løsning er også, at børnene kan få lov at prøve de vilde forlystelser, og at de generelt får en god dag ud af det. Oplevelsen kommer dermed ikke kun til at handle om restaurantturen.

Det kan godt gå hen og blive en dyr affære at tage en masse børn med sig i Tivoli. I særdeleshed hvis alle skal have turbånd eller lignende, så de frit kan benytte samtlige forlystelser i parken. Forhør dig derfor på forhånd og find ud af, om du kan få rabat. Det kan man ofte, og i særdeleshed hvis man møder op med rigtig mange børn på slæb.

Fastfood-restauranter er også oplagte

En klassiker er også, at man kan tage på fastfood-restaurant. Gennem tiderne er utallige børnefødselsdage således blevet afholdt på Burger King eller McDonald’s. Hvis du er på udkig efter en forholdsvis billig restauranttur med en større gruppe af børn, så er det her du skal afholde børnefødselsdagen.